Piedestaler och amplar

Blommor i sig är inga möbler förstås men blommor kan ändå stå på möbler, piedestaler, blombord och amplar till exempel. Alla dessa ting får tillsammans med växter och belysning ett helt rum att växla stil och bli fulländat.

Letar man efter kreativa ideér på hur en piedestal kan se ut så är det ofta svårt att hitta variation på dem, men det finns förstås vackra, klassiska piedestaler som fungerar bra som plats för vackra växter för att förgylla hemmet eller kontoret. Antika piedestaler och moderna blombord kan tillsammans ge värme och skönhet till ett rum.

Trädgården kan flytta in i vardagsrummet med hjälp av amplar och piedestaler i olika höjd och med olika slags växter. Det kan bli grunden för en stram återhållen stil, likaväl som en djungel av grönt i hemmet.

Det är en trend i dagens samhälle att möblera med piedestaler och blommor för att göra hemmet mer personligt.

Amplar är en lika viktig del av det nya. Det är inte bara tavlor som förtjänar en plats på väggen utan även vackra blommor och andra installationer kan placeras på en vägg. Krukväxter är en viktig del av inandningsluften och välbefinnandet i hemmet och på kontoret för den delen. Nu, när allt fler arbetar hemifrån betyder det så mycket för hälsan att det finns växter i närmiljön. På samma sätt som det är viktigt för kroppen att aktiveras efter timmar av stillasittande så är det också viktigt för det inre välbefinnandet att vattna växter, se dem och njuta av dem.

Med stor lycka kan man välja ut moderna kreativa piedestaler och amplar för sitt hem men man kan också välja att tillverka dem själva. Det är inte så svårt och inte heller är det dyrt att göra dem själv. Det ger stor glädje att vara kreativ och se sitt verk på väggen eller som en fin blommöbel.

Leave a Comment